5 kilometer

Op avontuur in

het mooie Appelscha

> Schrijf u meteen in 9 september 2017

Wandeltocht 5 kilometer: op avontuur in Appelscha

Wandelen in Appelscha of in de mooie omgeving, dat heeft u vast al eens gedaan. Maar heeft u de omgeving al eens echt beleefd? Gezien op haar mooist? Nieuwe plekjes ontdekt? Tijdens Appelstap op zaterdag  9 september kan het allemaal. Een unieke belevingstocht. Via een wandeltocht ontdekken en beleven, dat is Appelstap. U start met wandelen in Appelscha op de sfeervolle Boerestreek. Het hart van Appelscha dat een iconische plek in het centrum is en een rijke historie kent. De plek waar het allemaal begint en eindigt.

Wandeltocht Appelscha:
voor iedereen geschikt

De wandelroute van 5 kilometer begint op de Boerestreek, als de zon allang gezakt is naar zijn laagste punt, maar het nog niet helemaal donker is. De wandeling voert u langs bijzondere plaatsen rond Appelscha. Onderweg zult u aangenaam worden verrast. Nee, we verklappen niet de hele route, kom het zelf maar beleven! Wat we wel alvast kunnen vertellen, is dat de route voor iedereen geschikt is. En dan bedoelen we ook echt iedereen. Of u 8 bent of 80. Of u groot bent of klein. Of u in een rolstoel zit of met een rollator loopt. Of u liever alleen loopt of met de hele familie. Echt iedereen mag meedoen. Alle paden zijn verhard. Heeft u geen begeleider? Ook dan kunnen wij u helpen. Met Appelstap kunt u op een unieke manier tijdens een wandeling de omgeving van Appelscha verkennen. Na afloop ontvangt u een leuke herinnering.

Wij ondersteunen mensen 

met een beperking 

 

Deelnemers met een lichamelijke of verstandelijke beperking kunnen zich aanmelden via de organisatie waarbij zij zorg ontvangen. De deelnemende organisaties tot nu toe zijn: Liante, Zuid Oost Zorg, Olmen Es.

 

Bent u of kent u een deelnemer die graag mee wil doen, maar (nog) niet verbonden is aan bovengenoemde organisaties of zorgorganisaties?  

Wij verzorgen in dit geval met alle plezier de begeleiding tijdens de wandeltocht. U kunt zich hiervoor aanmelden via:

 

aanmelden.appelstap@gmail.com

Speurtocht

Speciaal voor onze kleine Appelstappers is tijdens de 5 KM tocht een spannende speurtocht uitgezet.
Onderweg ontmoet je  de bostutten en krijg je wat lekkers. Doe je mee? 

Schrijf u via onderstaand formulier in voor de route van 5 kilometer

Overige informatie 

 

 • Kosten: € 10,-
   
 • Kinderen t/m 11 jaar: gratis met een
  begeleidende betalende volwassene
   
 • Start: tussen 18.30 uur en 19.00 uur
   
 • Zonsondergang: 20.04
   
 • Aankomst: tussen 20.00 uur en 21.30 uur
   
 • Start en Finish: Tegenover TIP, Boerestreek 23,  Appelscha 
   
 • Datum: zaterdag 9 september 2017