Selecteer een pagina

Persbericht kleintje appelstap

door Lions club0 Reacties

PERSBERICHT

Appelstap 2021 in aangepaste vorm: Kleintje Appelstap

Nederland gaat steeds verder open, reden om ook Appelstap in een aangepaste vorm toch weer door te laten gaan! Toegankelijk voor rolstoelers en met een leuk programma!

Appelstap gaat over bewegen en genieten in de natuur. Andere jaren met de toevoeging: ook voor met mensen met een beperking. De 2021 variant is alléén voor mensen met een beperking (en hun begeleiders natuurlijk) Wat gaan we doen?

Appelstap 2021 is helemaal georganiseerd voor mensen die niet zomaar aan elke wandeltocht mee kunnen doen, bijvoorbeeld omdat ze in een rolstoel zitten of op een andere manier zijn beperkt. De tocht is dit jaar 5 km over verharde paden. Om niet in grote groepen terecht te komen, starten we elk half uur in groepen van beperkte grootte en er is een limiet in het aantal deelnemers.

Entertainment is er ook, leuke activiteiten om de deelnemers te vermaken en te verrassen. En er is ook een tussenstop met een versnapering of even een toiletbezoek. De exacte startplaats (in of nabij Appelscha) wordt nader bekend gemaakt.

Mensen die tot de doelgroep behoren kunnen zich aanmelden via een zorgaanbieder of (speciaal)onderwijs. De organisatie is weer in handen van de Lionsclub Ooststellingwerf, die dit jaar ook de kosten van het evenement voor hun rekening neemt. Informatie en de contactgegevens voor vragen over dit evenement vind je op de website www.lionsooststelingwerf.nl 

aanmelden kan via aanmelden.appelstap@gmail.com

Graag bij 10 september 2022 zetten Appelstap weer de unieke of grote editie of iets dergelijks.
Of reserveer alvast 10 september 2022 voor vijfde editie Appelstap.