Selecteer een pagina

Appelstap! Ga Op Avontuur En Geniet Van De Natuur.

door Lions club0 Reacties

De leden van de Lionsclub Ooststellingwerf zijn al tijden volop met de voorbereiding van het inmiddels bekende wandelevenement aan de slag. Zo zijn de vier routes door het prachtige natuurgebied al een aantal maal gecontroleerd en worden ze iedere keer weer geperfectioneerd om de routes langs zo mooi mogelijke plekken te laten lopen.

We zijn reuzeblij met onze sponsoren die de organisatie van het evenement mogelijk maken en daarnaast valt en staat het succes van het evenement met u: de deelnemer.

Appelstap vindt plaats op 10 september, als u zich inschrijft voor 1 september krijgt u een gratis T- shirt!

Bovendien komen er binnenkort twee Facebook like acties waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Denk hierbij aan een fitness pakket en een softshell jas.

avondschemering_appelstap_wandeltocht

Het evenementen team heeft een geweldige creativiteit aan de dag gelegd en is inmiddels gevorderd tot respectabel aantal belevingspunten. Daarnaast is er een speciale groep leden die zich bezig houdt met de Klokhuistocht. Dit onderdeel van Appelstap hoort bij de vijf kilometer en is speciaal bedoeld voor onze jongste deelnemers (van 4 tot 12 jaar) voor wie de wandeling extra aantrekkelijk is gemaakt. Dit jaar gaan de kinderen op “Berenjacht!” De tocht is gebaseerd op het prentenboek van Michael Rosen & Helen Oxenbury met als titel: ‘Wij gaan op Berenjacht”. Tijdens deze spannende wandeltocht wandelen de kinderen door het lange gras, door de ‘rivier’, door de ‘modder’ en door het woud, op zoek naar beren.

Allemaal inspanningen om de wandelaars een onvergetelijke tocht te bezorgen. Wij van onze kant hopen op een ‘beloning’ van een record aantal wandelaars, zodat we zo veel mogelijk onze goede doelen: Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting en het Diabetes Fonds kunnen ondersteunen!