Selecteer een pagina

Info en Tips voor Appelstappers

door Lions club0 Reacties

Bedankt voor je inschrijving en deelname aan Appelstap. Met je deelname steun je het Diabetes Fonds en de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting.

Je kunt het laatst nieuws lezen via Facebook ‘Appelstap’ en Instagram #appelstap en via de website www.appelstap.nl.

Hier volgt wat praktische informatie;

Print de bevestigingsmail en neem mee. Je mag ook de bevestigingsmail op je mobiele telefoon laten zien. Neem de tijd voor het parkeren en de wandeling naar de start. Deze link leidt u naar de start:  Boerestreek 21 8426 BN Appelscha. (google maps) Parkeren ℗ kan op meerdere plaatsen in de buurt van de Boerestreek in Appelscha.

Voor de start meld je je in de starttent, daar lever je je bevestigingsmail in, je mag ook de bevestigingsmail tonen op je smartphone. Je ontvangt hier je gratis t-shirt als je op tijd en online hebt ingeschreven.

Je krijgt tijdens de wandeling wat fruit en drinken aangeboden, geen maaltijd. De 5, 10 en 15 km routes zijn duidelijk bewegwijzerd. Ook wanneer het schemert. De 30 km route is alleen een GPS route. Draag goed zittende wandelschoenen en passende sokken. Kleed je voor het juiste weer en bedenk dat het ’s avonds flink afkoelt in het bos en na zonsondergang. Denk aan antimuggenspray, bril, zonnebrandcrème, zonnebril, pet, mobiele telefoon en rugzak. Neem eventueel een zaklamp meeGebruik deze alleen in nood, niet tijdens de wandeling. Er zijn toiletvoorzieningen onderweg en bij de horecapartners.

Let op ivm met maaiwerkzaamheden wordt het verkeer vanaf Smilde omgeleid. Volg de borden.

avondschemering_appelstap_wandeltocht

Voor de wandelaars die de GPS-route van 30 kilometer lopen;  

De app TOPO GPS installeer je vooraf thuis op je mobiele telefoon.

– Deze kun je downloaden in de App Store of Google Play Store.
– Gebruik internet op je smartphone om www.appelstap.nl te openen.
– Selecteer het tabblad ’30 kilometer’.
– Klik op de button ‘Download GPS route. Je ontvangt een ZIP-bestand.
– Klik op dit bestand, kies ‘kopieer naar Topo GPS’. Open de app.

De 30 kilometer route is nu blijvend, zonder gebruik van internet, te zien op je smartphone in de app ‘Topo GPS’. Je kunt nu simpel de route volgen en je ziet ieder moment waar je je op de route bevindt.

Na afloop nodigen wij je uit om nog even na te praten en te genieten van de muziek.

Veel plezier tijdens Appelstap!!
Lionsclub Ooststellingwerf, organisator van Appelstap