Selecteer een pagina

Goede doelen 2019: Dwarslaesie Organisatie Nederland

door Goede doelen0 Reacties

Een dwarslaesie kan ontstaan na een ongeval, bloeding of ontsteking van het ruggenmerg en zorgt voor uitval van de zenuwen, hierdoor ontstaat een verlamming van benen. Bij hoger letsel zelfs ook van de armen of zelfs van de ademhalingsspieren.

Hennie Slagter, inwoner van Appelscha, kreeg vorig jaar een incomplete dwarslaesie;
“Zo ben je gezond en vol met plannen en zo kun je niets meer. Ik zat vol met vragen over m’n dwarslaesie en de gevolgen voor nu en later. Een grote hulp daarbij is de Dwarslaesie Organisatie Nederland. Voor mij is lopen een strijd geworden die ik met behulp van het revalidatiecentrum aan ben gegaan. Mijn doel is meelopen met de 5 kilometer van Appelstap”.

Het is niet altijd vanzelfsprekend om samen te kunnen wandelen, steun daarom met je deelname dit goede doel. Geef je hier op en wandel mee!