Goede doelen 2019: Dwarslaesie Organisatie Nederland

Een dwarsleasie of caudalaesie is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Een beschadiging van het ruggenmerg zorgt voor uitval van de zenuwen, hierdoor ontstaat een verlamming van benen. Bij hoger letsel zelfs ook van de armen of zelfs van de ademshalingspieren. In het revalidatiecentrum

Voor ons is wandelen en “gewoon” je dagelijkse leven leiden heel normaal. Laten we met het steunen van de Dwarslaesie Organisatie Nederland ons realiseren, dat dit helaas niet altijd voor iedereen normaal is. In het reavalidatiecentrum leren ze zo goed mogelijk om te gaan met deze plotseling ernstige handicap. Eenmaal thuis worden de vele ongemakken ondervonden en het emotionele proces wat hierbij komt kijken.

Laten we erbij stil staan dat het niet altijd vanzelfsprekend is om samen te kunnen wandelen, daarom steunen wij graag dit goede doel. Geef je hier op en wandel mee!

 

Geef een reactie