Selecteer een pagina

LIONSCLUB OOSTSTELLINGWERF / ROTARY OOSTSTELLINGWERF

door Lions club0 Reacties

Lions en Rotary houden weer DE waardenpuntenactie

Op 1 december is de Lions/Rotary DE koffie- en theepunten inzamelingsactie weer van start gegaan. De speciale inzamelbox heeft een prominente plaats gekregen op 8 locaties in de gemeente Ooststellingwerf. Tot en met 20 januari 2023 kunnen hierin niet alleen de DE-waardepunten worden gedeponeerd, maar ook Oud- en Vreemd geld.

 

DE-WAARDEPUNTEN VOOR VOEDSELBANK

In Nederland leven nog veel mensen onder de armoedegrens. Vaak onbedoeld, ongewenst en veelal gezinnen. Ook dit jaar is de opbrengst van de koffie- en theepuntenactie bestemd voor de voedselbank  in Ooststellingwerf. De punten worden door Douwe Egberts omgezet in pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank. Laten we onze plaatsgenoten, waarvoor koffie niet zo vanzelfsprekend is, eens extra aandacht geven, dat is slechts een kleine moeite!”

 

INZAMELEN OUD EN VREEMD GELD VOOR STAAROPERATIES

Help mee om blinden in de derde wereld landen weer te kunnen laten zien!

Ingeleverd oud en vreemd geld wordt omgewisseld voor euro’s en daarmee worden staaroperaties in derdewereldlanden bekostigd. Een operatie is enorm belangrijk. Naast het zicht geeft het waardigheid en zelfstandigheid. Want na de operatie kunnen zij vaak weer aan het werk en zelf voor hun gezin en familie zorgen.

 

INZAMELADRESSEN DE-KOFFIEPUNTEN EN OUD EN VREEMD GELD

Iedereen die nog DE-waardepunten en/of oud en vreemd geld in de ‘keukenlade’ heeft liggen, wordt opgeroepen deze te deponeren in de daarvoor bestemde actiedozen. Deze actiedozen zijn te vinden in het Verscentrum in Appelscha, de Coöp in Donkerbroek, de Coöp in Haulerwijk, de Poiesz Haulerwijk, de Attent in Olderberkoop en de Albert Heijn, de Poiesz en de Welkoop in Oosterwolde. U kunt de tellers helpen door de punten in een envelop te doen en het aantal punten op de envelop te zetten. Dat scheelt veel werk. Bij de onderstaande adressen kunnen de koffiepunten en oud en vreemd geld worden ingeleverd: