Selecteer een pagina

appelstap stopt

door Lions club0 Reacties

We willen u als betrokkene bij wandelevenement Appelstap graag informeren over het volgende;
Lionsclub Ooststellingwerf stopt met het organiseren van Appelstap, het wandelevenement voor het
goede doel.

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat door de toegenomen regeldruk het steeds moeilijker werd om een dergelijk grootschalig evenement te organiseren. De verhouding inspanning versus resultaat (voor het goede doel) kwam steeds verder onder druk te staan. Daarom hebben we na vijf edities met pijn in ons hart dit besluit genomen. We onderzoeken momenteel nieuwe manieren om anderen belangeloos te helpen. We zullen u daarvan uiteraard op de hoogte houden en misschien mogen we ook dan weer een beroep op u doen?

Als u nog vragen naar aanleiding van dit schrijven heeft, laat het ons weten, bijvoorbeeld via ooststellingwerf@lions.nl of via uw directe contactpersoon.

Tot slot willen we u nogmaals bedanken voor uw steun aan ons en aan alle goede doelen.