Selecteer een pagina

Ooststellingwensboom op Kerstmarkt Oldeberkoop

door Nieuws0 Reacties

Lionsclub Ooststellingwerf staat dit jaar op 15 en 16 december op de Robben Buitenleven Kerstmarkt in Oldeberkoop met een wensboom actie! Wij vinden het belangrijk dat er in deze tijd aandacht is voor de medemens en dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Iets positiefs brengen, een lichtpuntje in deze donkere dagen. Hoe meer wensen hoe beter!

Iedereen mag een wens voor een ander indienen. Het gaat met name om wensen waarvoor onze Lions leden de handen uit de mouwen gaan steken, een advies kunnen geven, een zetje in de goede richting of anderszins een bijdrage kunnen leveren.
U kent ongetwijfeld mensen die wel wat hulp of een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Kom langs bij de kraam van Lionsclub Ooststellingwerf op de Kerstmarkt in Oldeberkoop op 15 en 16 december en doe een wens voor je medemens.