Selecteer een pagina

Wandel & beleef

Wandel mee met Appelstap

Wat is Appelstap?

Combineer wandelplezier met het steunen van goede doelen.

Appelstap is een initiatief van de Lions Club Ooststellingwerf. Met deze wandeltocht sponsoren we samen de gekozen goede doelen van dat jaar. Met 4 verschillende wandelafstanden is er voor iedereen een passend aanbod. Onderweg kunt u genieten van het entertainment en de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold. 

5 km

Geschikt voor kinderen en mindervaliden.
€ 10,-

10 km

Voor de getrainde en ongetrainde wandelaar.
€ 15,-

15 km

Ga de uitdaging aan en wandel mee.
€ 15,-

30 km

Wordt voor een deel op GPS gelopen.
€ 15,-

Unieke beleving

Wandelen in het Drents-Friese Wold is nooit meer hetzelfde na Appelstap. Dit is geen normale wandeltocht maar een unieke belevenis. Start in de namiddag in het licht en eindig in de schemer. Laat u onderweg verrassen door muziek, licht, vuur en theater. Ontdek plekjes die u nog nooit gezien heeft en verken de prachtige omgeving.

Tel met ons af tot volgende Appelstap:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Video: Terugblik Appelstap 2019

Wandeltocht voor iedereen!

En het mooiste is… iedereen kan en mag meedoen aan Appelstap. Jong en oud, klein en groot, wandelend of in een rolstoel. Vier prachtige routes van 5 kilometer, 10 kilometer, 15 kilometer of 30 kilometer. Van de 30 kilometer is 16 kilometer gepijld. De overige kilometers gebruik je GPS op je smartphone en een gps programma zoals bijvoorbeeld Topo GPS. Bekijk de routes en loop mee! Ze starten en eindigen allemaal op de Boerestreek in Appelscha. 

Late beslissers kunnen zich nog inschrijven voorafgaand aan de start.

Activiteiten onderweg

Onderweg is van alles te beleven. Laat je onder andere verrassen door acteurs, een kampvuur, lichtjes in allerlei vormen, gewéldige bands, een heuse draak, een droneshow, een doolhof en meer! Doe mee en beleef mee!

Met Appelstap hebben we al meerdere grote en lokale goede doelen mogen steunen. Dit kunnen we niet realiseren zonder jullie deelname! We zijn dan ook trots dat we deze donaties samen met jullie bij elkaar hebben gewandeld.

Lions Club Ooststellingwerf